Броени дни преди финала на четвърти сезон на най-успешния български медицински

...
Броени дни преди финала на четвърти сезон на най-успешния български медицински
Коментари Харесай

Драматичен финал на "Откраднат живот"! Смърт на емблематичен герой почерня всички, новина за пък бебе ще шокира...

Броени дни преди финала на четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Чуждо тяло “, който ще се излъчи на 22 декември, един от основните герои ще напусне вечно незабавното поделение.
В пет епизода, които феновете ще видят от понеделник до петък, двама от обичаните лекари ще си кажат “да “, а други ще решат да поемат по собствен път. За първи път Виолета Захариева ще употребява операция, с цел да избави репутацията на шефа на болничното заведение, който ще попадне в центъра на спешна обстановка.

В идните епизоди доктор Огнянова ще изненада доцент Банков с новината за дете, която ще внесе смяна в бъдещите им връзки. Ваня - сурогатната майка, която носи детето на доктор Хинова и доцент Мазов, ще продължи да се бори за нови позиции в дома и фамилията им, а сестра Жекова ще заложи бъдещето си на карта поради Васко.

Тази седмица почитателите на “Откраднат живот: Чуждо тяло “ могат да споделят страстите на актьорския състав в поредност от гостувания в ефира. Във вторник Деси Бакърджиева ще получи пожелания за своя рожден ден и ще опише защо мечтае тази година в рубриката “Денят на … “ с Никол Станкулова. Повече за трансформациите на Виолета Захариева ще научите от гостуването на Йоана Буковска-Давидова в “Здравей, България “ на 20 декември. На 21 декември Ралица Паскалева ще приказва за любовта в сериала и отвън него, а ден след финала Юлиан Вергов ще показа прекарванията на екипа на най-успешния медицински сериал пред Лора Крумова в “Събуди се “.

Не пропускайте дълго чакания край на “Откраднат живот: Чуждо тяло “ на 22 декември, както и петте епизода от понеделник до петък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР